Autor: 021.rs

Novi Sad
13.10.2021.
17:08
Tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano 1.786 novih slučajeva kovida-19. Dan ranije taj broj je bio 1.630.
  • @Zblanut

    14.10.2021 09:57
    A ti možda umesto da se zblanjuješ, možda da malo razviješ osećaj lične odgovornosti. Nisu te pljunuli na ulici, nego si se družio s njima u vreme epidemije, a i znajući njihove stavove, niko te nije terao. Tako da to krvoproliće možeš da usmeriš ka sebi, bilo bi u najmanju ruku pošteno.
  • @Laž

    13.10.2021 21:31
    Zao mi je ljudi koji su poverovali sarlatanima i antivakserima. Licno sam prisustvovao kada su trudnicu plasili i ubedjivali da se ne vakcinise. Na moj predlog da se trudnica konsultuje sa zdravstvenim radnicima odmah su krenuli da pricaju gluposti o teorijama zavere i slicno. Dosadili su mi vec agresivni antivakseri.
    Hocete da udjete u autobus, pravilo je da stavite masku, ta maska stiti druge od vas. U svojoj kuci radite sta hocete ali u civilizovanom svetu se pravila postuju.
  • @Laž

    13.10.2021 21:27
    Imate nezavisne podatke. U bolnicama srednje teski i teski pacijenti preko 95% nevakcinisani, manje od 5% su vakcinisani, uglavnom stariji sugradjani sa pridruzenim bolestima. Od preminulih preko 90% nevakcinisani.
    Talas sada traje duze i podaci su prilicno pouzdani.
  • Ja

    13.10.2021 21:03
    Laž
    Ja bila pre 2 dana, vecina je starije stanovnistvo. Nas mladjih jedva da je bilo. I to nevakcinisani vecinom je laz opet. I suprug i ja vakcinisani, oboje pozitivni. Ne lazite i ne plasite narod vise...
  • Zblanut

    13.10.2021 20:02
    Ama
    Supruzi i meni su preneli "prijatelji" koji ne veruju u koronu. A inekcije boze sacuvaj za takve. Ali bitno kada su nas zvali da se vidimo prica je bila da je jedno od njih dvoje prehladjen. Da bi se na kraju iskomplikovalo i ispostavilo da je korona u pitanju. Na zalost i nase dvoje dece sada imaju koronu po drugi put. Mi smo je svi prelezali i vakconisani smo. Znate koji je odgovor bio da eto vidim da mi te inekcije nista ne pomazu. Vidite ovaj put cu precutati samo tako da nebi bilo krvoprolica jer sam na granici da nekoga ubijem. Ali sledeci put neki antivakser mi prenese koronu bio mi to i brat naj rodjeniji odrobijacu cu ga na pravdi boga. Deca mi drugi put kace koronu zbog mene glupoga i zbog neodgovornih ili cak i zlinamernih idiota.
  • Pera

    13.10.2021 17:24
    Važno je naglasiti da su oboleli ne vakcinisani ,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna